Iva Beauty Center

#ivabitola #ivabeautycenter #ivanailbar

Добредојдовте во нашиот свет на убавина!

WELCOME ❤

 

IVA BEAUTY CENTER започна со работа во 2009 год. ✔

Кај нас се достапни сите најсовремени козметички третмани за лице и тело✔

Една од најпрепознатливите услуги на нашиот салон се уникатните изработки на нокти✔

Во нашиот центар работат само сертифицирани козметичари и дипломирани физиотерапевти✔

 

Грижата и негата на жената не треба да биде селективна, туку намерна, а најмногу достапна ✔

Дискреција и удобност за секој клиент...


Жените се како цветовите, цветаат само кога правилно се грижите за нив✔